Ai un certificat de calificare?

 Perfect, atunci îti putem oferi un loc de munca imediat!

„Omul care este harnic totdeauna are praznic“

Pentru ca tu să te simți confortabil în noul tău loc de muncă, te vom ajuta cu toate întrebările și cu fiecare pas al plasamentului.  La noi vei avea în curând angajatorul tău permanent!

  • Plasare sigură la unul dintre partenerii noștri
  • Cel puțin un an siguranța locului de muncă
  • Salarii garantate mai mari decât concurența

All Devices

Și  uite așa funcționează:

Pasul 1

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și trimiteți-ne documentele dvs.

Pasul 2

Vă verificăm documentele.

Pasul 3

Îți verificăm identitatea.

Pasul 4

Veți primi un certificat și sunteți astfel eligibil să vă căutați un loc de muncă la noi.

Pasul 5

Vă plasăm cu contract de muncă pe 1 an.

1. Înregistrare

Veți afla de ce documente și informații avem nevoie de la dvs. în timpul înregistrării.  Nu vă faceți griji: puteți întrerupe oricând procesul de aplicare după ce v-ați înregistrat cu adresa de e-mail.  Atunci ai timp suficient pentru a colecta toate documentele necesare.  Acceptăm doar documente PDF, așa că aveți grijă.

2. Verificarea documentelor și identității dvs

Acordăm o mare importanță securității - pentru dvs., pentru viitorul dvs. angajator și pentru noi.  Pentru ca toți să începem pe o bază bună, vă verificăm mai întâi documentele.  Dacă totul este în regulă, următorul pas este să vă verificați identitatea.  Puteți face acest lucru convenabil folosind smartphone-ul dvs. - veți afla de la noi exact cum funcționează acest lucru în timpul procesului de aplicare.

3. Certificare

Dacă documentele dumneavoastră sunt în regulă și identitatea dumneavoastră este verificată, veți primi un certificat de la noi.  Acest lucru vă permite să dovediți angajatorului că calificările dumneavoastră au fost verificate și confirmate de noi. IMPORTANT: Certificatul nu este recunoscut de stat!  Dar asta nu îl face mai puțin valoros, deoarece recenzia noastră este independentă și minuțioasă.

4. Medierea

De acum încolo poți fi intermediat de noi.  Plasamentul funcționează astfel:

  1. Vă sugerăm locuri de muncă care se potrivesc cu calificările dumneavoastră. 
  2. Împreună cu echipa noastră alegeți jobul care vi se potrivește.
  3. Odată ce am găsit împreună un loc de muncă potrivit, stabilim contactul cu angajatorul.
  4. De acum înainte, angajatorul preia – ne puteți contacta oricând dacă aveți nevoie de un sfat, un alt  plasament sau orice fel de  ajutor.
5. Aproape ai reușit!

Apoi semnezi contractul cu noul tău angajator. Pe lângă contractul de muncă, avem o anexă la contract care vă asigură locul de muncă pentru un an în condițiile promise. Puteți citi anexa contractului aici. Vă dorim mult succes și distracție în noul job!

Centrul nostru de formare

Cu îndrumarea noastră, vei fi pregătit pentru noul tău loc de muncă într-un mod relaxat.  Avantajul: îi cunoști direct pe câțiva dintre noii tăi colegi de muncă.  Acesta este modul în care team building-ul funcționează și mai bine cu viitorul tău angajator!


Impressum      Copyright © 2022 Nica-Work S.R.L.